Over Mariëtte

Een missie om tandartsen te helpen groeien...

"Blijf bij jezelf en blijf de focus houden op wat je doet en waarom je dat doet. Ontwikkel jezelf door anderen te helpen ontwikkelen."

Mariette Ham

Mariëtte Ham is samen met haar echtgenoot Alvin Ham al 30 jaar mede-eigenaar van Ordentall Clinics en oprichter van het opleidingscentrum Ordentall Institute. Haar echtgenoot is een parodontoloog en implantoloog. Mariëtte heeft drie kinderen, twee honden en is onlangs grootmoeder geworden van een kleinzoon. Haar dynamische en inspirerende aanwezigheid hielp al veel tandartsen om te gaan met de uitdagingen van deze tijd.  

Haar primaire doelgroep voor dit boek is de tandarts die ondernemer is of wil worden. Dit boek is een logisch uitvloeisel van het grote project dat Mariëtte de afgelopen jaren op zich heeft genomen, om de eerste en vooralsnog enige complete businessopleiding voor tandartsen op te zetten. Mariëtte Ham helpt inmiddels 30 jaar met groot succes tandartspraktijken om succesvol te worden, meer omzet te genereren en hun autonomie te behouden.

 Daarbij beschikt zij over een solide opleidingsachtergrond als: Internationaal gecertificeerd Trainer/Coach Neuro Linguistisch Programmer opgeleid door Richard Bandler, DiSC International certified Associate trainer, Business Mastery, Strategic Intervention en daarnaast afgeronde opleidingen aan de Academie voor Counselling en Coaching, Master University Anthony Robbins, EMCC Gecertificeerd European Individual Accreditation Coach, Licence Trainer & Coach van Epstein Technologies, post HBO registeropleiding tot trainer BGL en gecertificeerd business coach.  

Word ook wakker

Bestel het boek!

VRAGEN EN INFO?

highlevel@marietteham.nl

"Bedenk wat je wilt uitstralen met je praktijk, welke expertstatus daarbij past en welke patiënten je wilt aantrekken."

Mariette Ham